Skapelsehelg

Skapande verksamhet i stiftsgårdsanda. En helg med hållbarhetsfokus för kropp, själ och vår planet.

Välj en kurs/läger enligt nedan och delta efter önskemål i gemensamma andakter och gudstjänstliv. Klicka på kursens rubrik för mer information om priser och anmälan.

 

Fredag – söndag 26–28 april

Gemensam start med fika i slottets salonger kl. 14.30. Avslutning med fika kl. 15.00 på söndag.

Skrivarkurs
Bär du författardrömmar? Har du en berättelse du vill komma i gång med att berätta? Eller bara allmän skrivlust? Bra och roliga övningar enskilt och i grupp med skicklig lärare och förläggare Inger Lundin.

Fotokurs
Vill du komma i gång eller utvecklas som amatörfotograf? Behöver du fota i din tjänst som till exempel kommunikatör? Här inspireras vi tillsammans med proffsfotografen Magnus Aronsson. Ta med din egen kamera eller mobiltelefon och fota miljön Stjärnholm bjuder på!

Återskapa i textil
Ta med och laga, eller göra nytt av gammalt. Hitta möjligheter för eget nöje och jordens skull. Här ges vägledning att klippa till, sy, anpassa och mer av textilslöjdslärare och tapetserare Bibbi Nilsson.

Lördag-söndag 27–28 april

Start lördag kl. 9.00 med fika. Avslutning söndag med lunch kl. 12.00

Bara-vara-alla-åldrar-läger
Generationsöverskridande möten berikar. Här ges möjlighet till umgänge i såväl lek som samtal, sång, skapande, skulpturpark och bio. En del gör vi tillsammans stora som små, annat utifrån intresse. Skapelsen är i fokus, andakter och gudstjänster firas tillsammans med andra grupper som är på gården.

Barnkörläger
Sjung tillsammans med andra. Lär dig nya sånger och sätt musiken i kroppen. Ett roligt dygn med kör och mycket mer. Målgrupp 7-12 år.

 

Deltagare har möjlighet att söka ekonomiskt bidrag ur Vistelsekassan. Kontakta Henrik Rudsäter.

Anmälan till samtliga kurser och läger senast 22 mars.