Söndagsmiddag

Nationaldagen

Välkommen att fira Sveriges nationaldag med oss och avnjut en av våra söndagsmiddagar på en torsdag! 

Då serverar vi kalvstek med kokt potatis, gräddsås, pressgurka och gelé. Till efterrätt serveras en marängtårta med jordgubbar och rabarber.

6 juni
Kl. 12.00-15.00

Pris 245 kr/person
Barn under 12 år äter för halva priset

Söndag – en dag för avkoppling med nära och kära. Låt kastrullerna stå och kom till oss, för att njuta av en måltid tillsammans.

Vi serverar söndagsmiddag varje söndag klockan 14.00-16.00 (med uppehåll under sommaren och julbordsperioden). Middagen består av varmrätt, varma grönsaker, salladsbuffé, bröd och mineralvatten/lättöl. Som avslutning kaffe och paj.

Ett vegetariskt alternativ finns alltid. Naturligtvis har vi även laktos- och glutenfria alternativ, meddela det vid din bokning.

Pris: 245 kr/person. Barn under 12 år äter för halva priset.

Söndagsmiddag bokas i förväg –
ring 0155-22 27 00.

Meny

v.5 Senapskyckling med bacon och gräslök, klyftpotatis och broccoli.

v.6 Lågtempererad karré med äppelsås, stekt potatis och kålfräs.

v.7 Ugnsstekt kalkonbröst med rostad potatis, gräddsås, gelé och brysselkål.

V.8 Oxrullader med gräddsås, potatismos, pressgurka och haricotsverts.

v.9 Honungsbakad skinkstek med rostade rotsaker, skysås och broccoli.

v.10 Pannbiff med stekt lök, kokt potatis, gräddsås och pressgurka.

v.11 Boeuf Bourguignon med potatispuré.

v.12 Kalvstek med potatisgratäng, rödvinssås och haricotsverts.

v.13 Påskdagen
Påskbuffé 495:-/p

v.14 INGEN SÖNDAGSMIDDAG

v.15 Högrevsgryta med chili och paprika, samt ris och gröna bönor.

v.16 Coq av vin med ris och varma grönsaker.

v.17 Tjälknöl med potatisgratäng, timjansky och varma grönsaker.

v.18 Dillkött med kokt potatis och glaserade morötter.

v.19 Stiftsgårdsstek med kokt potatis, gräddsås, gelé och brysselkål.

v.20 Fläskytterfilé provencale med råstekt potatis, rödvinssky, vitlökssmör och bakad tomat.

v.21 Mors dag
Ugnsbakad laxfilé med kokt färskpotatis, ört och räkmajonäs och grön sparris.
Efterrätt: Bakad cheesecake med jordgubbskompott.