Söndagsmiddag
Söndag – en dag för avkoppling med nära och kära. Låt kastrullerna stå och kom till oss, för att njuta av en måltid tillsammans.
Vi serverar söndagsmiddag varje söndag klockan 14.00-16.00 (med uppehåll under sommaren och julbordsperioden). Middagen består av varmrätt, varma grönsaker, salladsbuffé, bröd och mineralvatten/lättöl. Som avslutning kaffe och paj.
Ett vegetariskt alternativ finns alltid. Naturligtvis har vi även laktos- och glutenfria alternativ, meddela det vid din bokning.
Pris: 245 kr/person. Barn under 12 år äter för halva priset.
Söndagsmiddag bokas i förväg –
ring 0155-22 27 00.
Just nu har vi uppehåll med våra Söndagsmiddagar och startar upp igen 8 september
Vecka 36
Ugnstekt kalkonbröst med rostad potatis, gräddsås och gelé samt brysselkål
Vecka 37
Helstekt fläskytterfilé med champinjonsås, potatiskaka och broccoli
Vecka 38
Oxrullader med gräddsås, potatismos och pressgurka samt haricots verts
Vecka 39
Pankobakad torskrygg med selleripuré, fänkålsås samt smörstekt spenat
Vecka 40
Stiftsgårdstek med gräddsås, gelé och kokt potatis samt brysselkål
Vecka 41
Krämig kyckling med soltorkad tomat, ris samt haricots verts
Vecka 42
Långbakad karré, äppelsås, klyftpotatis samt kål och äppelfräs
Vecka 43
Sjömansbiff med saltgurka och broccoli
Vecka 44
Ugnsbakad koljafilé med krispigt örttäcke, kallörtsås och koktpotatis
Vecka 45 Farsdag
Rosmarin och vitlöksbakad lammstek, rödvinssås rotsakskaka samt zucchini och paprikafräs
Vecka 46
Wallenbergare med potatismos, skirat smör, grönaärtor samt rårörda lingon
Vecka 47
Hel rostad kyckling med citron och timjan, rostade rotsaker samt dijonsenaps crème och broccoli