Restaurangen

Mat ska smaka GOTT. För mat är viktigt, kanske halva upplevelsen av din vistelse hos oss. Vi gör ingen skillnad – allt ska vara så gott och så vällagat att våra gäster fylls av välbehag och har det bra tillsammans. Det lovar vi.

Till god mat hör förstås utsökta viner. I vår välfyllda vinkällare finns en dryck för varje smak. Vår matsalsansvariga ger gärna råd.

Grunden till vårt kök är fräscha råvaror. Vi har till och med en egen örtagård, alldeles intill slottsväggen. Vi eftersträvar att i möjligaste mån använda ekologiska råvaror samt svenskt kött.

Låt festen förgyllas av det godaste goda!

Söndagar kl. 14.00-16.00 serveras Söndagsmiddag i slottets matsal (med uppehåll under sommaren och under julbordsperioden). Varmrätt, salladsbuffé, nybakat bröd, mineralvatten/lättöl, kaffe och dessert. Ett vegetariskt alternativ finns alltid. Läs mer under våra menyer.

MenyerBoka härInformation om matallergi
Matsal

Våra matsalar

I slottet finns tre matsalar, med plats för totalt ca 140 gäster.

Stora matsalen med utsikt mot Stjärnholmsviken rymmer ca 80 personer. Lilla matsalen, granne med örtagården har plats för ca 40 ätande och i Valvet, tidigare en del av slottets källare ryms ca 20 personer.

Frukostbuffé

Varje morgon serverar vi en gedigen och god frukostbuffé som ger en bra start på dagen. Njut av hembakat bröd, frukt och juice, ägg och bacon och gröt. Bara för att ta ett axplock! Kaffet är både rättvisemärkt och KRAV-märkt.

Naturligtvis har vi också laktos- och glutenfria alternativ, till dig som behöver. Säg bara till vid bokningen!

Lunchbuffé

Vår lunchbuffé står uppdukad mellan klockan 12.00 och 13.00 när vi har inbokade grupper. Vill du äta lunch som privatgäst, ring receptionen på 0155-22 27 00 innan och boka bord.
Här finns en varmrätt som håller dig i balans hela dagen, tillsammans med stor salladsbuffé, bröd och smör. Som avslutning kaffe och kaka.

Menyer på Stjärnholm

Middag

Till kvällen serveras middag, med en eller flera rätter. Allt efter bokningspaket och säsong.

För våra boende gäster erbjuds en kvällens meny (ej söndag och måndag kväll). Boka gärna bord innan ankomst. 

Välkommen att kontakta oss på 0155-22 27 00 eller info@stjarnholm.se.

Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er!

Kontakta oss