Restaurangen

Mat ska smaka. Gott. För mat är viktigt, kanske halva upplevelsen av din vistelse hos oss. Vi gör ingen skillnad – allt ska vara så gott och så vällagat att våra gäster fylls av välbehag och har det bra tillsammans. Det lovar vi.

Till god mat hör förstås utsökta viner. I vår välfyllda vinkällare finns en dryck för varje smak. Vår matsalsansvariga ger gärna råd.

Söndagar kl 13.30-16.00 serveras Söndagsmiddag i slottets matsal (med uppehåll under sommaren och under julbordsperioden). Varmrätt, salladsbuffé, nybakat bröd, mineralvatten/lättöl, kaffe och hembakad bär- eller fruktpaj med vaniljsås för 195 kr/person. Barn under 12 år halva priset. Ett vegetariskt alternativ finns alltid. Läs mer under våra menyer. OBS! Pga att höstens helger är fullbokade med grupper har vi tyvärr inte möjlighet att öppna upp för söndagsmiddag under hösten 2021.

OBS! Sedan årsskiftet tar vi ej emot kontanter. Kort eller Swish går bra.

Läs merMenyer

Ett fröjdefullt julbord på Stjärnholm

Från den 27 november är hela slottet upplyst av värme och ljus och vi dukar upp vårt stora julbord. Ett riktigt julbord, med mycket hemlagat – allt serverat i stämningsfull miljö i våra vackra matsalar.

Julbordet står uppdukat:
Onsdag-fredag från kl 12.00 & från kl 18.00
Lördag från kl 13.00 & från kl 18.00
Söndag från kl 13.00

Måndagar, tisdagar och söndagskvällar dukar vi fram julbordet vid minst 30 gäster.

Pris: 550 kr
Vi bjuder alla barn upp till 12 år på julbord i målsmans sällskap.

Vi kommer att ha olika ankomsttider för att undvika trängsel i matsalarna och vid buffén.

Stjärnholm har fullständiga rättigheter.

Boka på telefon 0155-22 27 00 eller e-post: info@stjarnholm.se 

Lördagarna den 27/11, 4/12 och 11/12 förgylls julbordet av en halvtimmes adventsmusik i Livets kapell före maten. Musiken börjar kl 17.15 och julbord serveras från kl 18.00. Info om medverkande vid adventsmusiken kommer.

Varmt välkommen!

Matsal

Våra matsalar

I slottet finns tre matsalar, med plats för totalt ca 140 gäster.

Stora matsalen med utsikt mot Stjärnholmsviken rymmer ca 80 personer. Lilla matsalen, granne med örtagården har plats för ca 40 ätande och i Valvet, tidigare en del av slottets källare ryms ca 20 personer.

Frukostbuffé

Varje morgon serverar vi en gedigen och god frukostbuffé som ger en bra start på dagen. Njut av hembakat bröd, frukt och juice, ägg och bacon och slottets egen müsliblandning. Bara för att ta ett axplock! Kaffet är både rättvisemärkt och kravmärkt.

Naturligtvis har vi också laktos- och glutenfria alternativ, till dig som behöver. Säg bara till vid bokningen!

Lunchbuffé

Vår lunchbuffé står uppdukad mellan klockan 12.00 och 13.00 när vi har inbokade grupper. Vill du äta lunch som privatgäst, ring receptionen på 0155-22 27 00 innan och boka bord.
Här finns en varmrätt som håller dig i balans hela dagen, tillsammans med stor salladsbuffé, bröd och smör. Som avslutning kaffe och kaka.

Menyer på Stjärnholm

Middag

Till kvällen serveras middag, med en eller flera rätter. Allt efter bokningspaket och säsong.

För våra boende gäster erbjuds en kvällens meny (med reservation vid låg beläggning). Boka gärna bord innan ankomst. 

Välkommen att kontakta oss på 0155-22 27 00 eller info@stjarnholm.se.

Matsal

Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er!

Kontakta oss