Bröllop på Stjärnholm

På Stjärnholm finns allt ni behöver för att göra bröllopsdagen till ett sagolikt minne. Här finns både kyrka och kapell, 1700-talssalonger och vackra matsalar, naturskön park, havsutsikt och bröllopssvit.

Och inte minst den goda maten och de utsökta dryckerna. I samråd med vår köksmästare och matsalsansvariga skräddarsyr ni bröllopsmeny och drycker.

Sagan blir verklighet

Vi har många års erfarenhet av bröllop och fest. Vi ser också både helheten och detaljerna. Det gör att ni tryggt kan lämna allt i våra händer.

På Stjärnholm finns flera platser för en stämningsfull och romantisk vigsel. Ni kan gifta er i Stjärnholms kyrka från 1600-talet eller i Livets kapell på slottet. Kanske utomhus på parterren med vacker havsutsikt? Eller i den grönskande Skulpturparken, där just Tro, hopp och kärlek är temat för unika konstverk.

Samlas i foajén, parterren eller i Skulpturparken för brudparets skål. Sedan är det dags för högtidsmiddag i slottet, med utsikt mot Stjärnholmsviken.

Festen fortsätter sedan i slottets salonger med kaffe, avec, tårta och dans innan det är dags för övernattning.

Bröllopspaket

Stjärnholm har allt för ett sagobröllop: 1700-talsmiljön, slottsparken, kyrkan och den goda maten. Allt inbäddat i lummig grönska med havet intill.

För oss är helheten lika viktig som detaljerna: miljö, klädsel, bordsplacering, fotografering, logi, mat, dryck och musik. Listan kan göras oändlig. Med vår erfarenhet ordnar vi det mesta. Vi hjälper till så att ert bröllop blir ett minne för livet.

Välkomna att höra av er på 0155-22 27 00 eller marie.ellwyn@svenskakyrkan.se för en första kontakt!

Brudskålen serveras utomhus vid fint väder, antingen på parterren eller i slottsparken. Sedan serveras middagen i slottets vackra matsal, med utsikt mot Stjärnholmsviken. Kaffe och bröllopstårta dukas fram i salongerna, där brudvalsen spelas upp.

Vänligen kontakta oss för prisuppgift.


Vad ingår?

Vigsel
Präst
Kantor
Kapell eller kyrka
(kyrka om en av er är medlem i Svenska kyrkan)

Bröllopsmeny
Brudskål: ett glas mousserande vin
Förrätt med ett glas vin
Varmrätt med två glas vin
Dessert
Kaffe och bröllopstårta

Övrigt
Linne
Ljus
Serveringspersonal
Bordsdekoration


Sjtjärnholm Rum

Boende

Välj mellan 1700-talsrum i slottet, rum i lantlig herrgårdsstil i Flygeln eller enklare, fräscha rum i annexet Nygården.

Visa rum

Mat & dryck

Vi är KRAV-märkta nivå 1 och eftersträvar att i möjligaste mån använda KRAV-märkta och ekologiska råvaror samt svenskt kött.

Till bords

Se & göra

Vid och runt om Stjärnholm kan du göra allt från att bada bastu till att paddla kanot eller ta en cykeltur.

Visa tips

Välkomna att kontakta oss så hjälpervi er med er bokning!

Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er med er bokning!

Till bokningen