En plats för inspirerande möten

Letar ni efter en rofylld plats att ha er konferens på i närheten av Nyköping och Oxelösund?

Stiftsgården Stjärnholm är en växtplats för många möten. Här kan tankar och idéer födas och växa. Varva möten i moderna lokaler med avkoppling i vacker 1700-talsmiljö. Njut av en vällagad middag och återhämta dig med en övernattning.

 

Grupparbete i biblioteket, en vandring i Skulpturparken, samarbetsövningar i teambanan eller trivsam gemenskap kring en välsmakande måltid. Livets kapell står alltid öppet för den som vill sitta ner en stund eller delta i det dagliga andaktslivet. Växtplatserna är många på Stjärnholm.

Konferens på Stjärnholm

Möjligheterna till konferens på Stjärnholm är många.

• Dagkonferens
Konferens med övernattning en eller två dagar

Dessutom finns naturligtvis utrymme för att skräddarsy
ett paket efter egna önskemål.

Våra konferenspaket

Lokaler

På Stjärnholm finns modernt utrustade konferenslokaler, grupprum och mötesplatser anpassade för olika behov och antal deltagare. Livets kapell och Stjärnholms kyrka finns även att boka.

Hitta din lokal

Boende

Välj mellan 1700-talsrum i slottet eller rum i lantlig herrgårdsstil i Flygeln. I  Nygården har vi nyrenoverade rum med enklare inredning. Där finns även flerbäddsrum i logement.

Visa rum

Mat & dryck

Vår goda, vällagade mat är mycket omtyckt! Vi är KRAV-märkta nivå 1 och eftersträvar att i möjligaste mån använda KRAV-märkta och ekologiska råvaror samt svenskt kött i vår matlagning.

Till bords

Aktiviteter

Här finns en mängd aktiviteter – allt från teambuilding och samarbetsövningar till rekreation och kultur. Vi finns till hjälp om ni vill ha förslag eller om ni vill att vi planerar tillsammans.

Bli aktiv

Ring oss på 0155-22 27 00 så berättar vi mer, räknar på en offert eller gör en bokning!

Ring oss på0155-22 27 00 så berättar vi mer, räknar på en offert eller gör en bokning!

Kontakta oss