Möteslokaler

På Stjärnholm finns många olika konferenslokaler, grupprum och mötesplatser – anpassade för olika behov och antal deltagare. Våra möteslokaler är lämpliga för upp till 160 personer och våra grupprum finns för mindre sällskap. Livets kapell står alltid öppet för den som vill sitta ner en stund eller delta i det dagliga andaktslivet.

Visa lokaler

Alla lokalerna är modernt utrustade och har tillgång till LCD-projektor, dvd, cd-spelare, trådlösa mikroner, wi-fi.

Stora lokaler

Örebro

Lämplig för upp till 160 personer.

200 m². Vår största möteslokal ligger i Nygården. Musikanläggning, tele-slinga och flygel.

Paradiset

Lämplig för upp till 80 personer.

100 m². Stor och luftig lokal med högt i tak, på bottenplanet i slottet. Idealiskt för körsång! Musikanläggning på 250 watt med högtalare i taket. Teleslinga.  Fjädrande gymnastikgolv och något förlängd akustik. Flygel.

Nya Glädjen

Lämplig för upp till 40 personer.

180 m². Ligger i Nygården, en trappa ner vid logementen. Rekommenderas för ungdomsgrupper.


Mindre lokaler

Kumla

Lämplig för upp till 40 personer.

80 m². Ligger på entréplanet i slottet.

Oxelösund

Lämplig för max 20 personer.

52 m². Mindre lokal på entréplanet i slottet.

Södertälje

Lämplig för max 40 personer.

80 m². Ligger på andra våningen i slottet. Lokalen ligger i anslutning till slottets salonger.


Grupprum & övriga lokaler

Grupprum

Både i slottsbyggnadens salonger och i annexet Nygården finns flera grupprum att använda, allt efter behov och önskemål.

Biorum

I annexet Nygården finns vårt biorum med biostolar för 19 personer och sittsäckar för 8 personer till. Duk och projektor med möjlighet att se film både genom dator och dvd. På andra sidan de svarta draperierna finns sköna soffor och biljardbord, dart och fotbollsspel.

Livets kapell

Livets kapell är hjärtat i stiftsgårdens verksamhet. Förutom det gudstjänstliv som pågår hela året, är det naturligtvis fritt fram för grupper och enskilda att själva ordna gudstjänster och andakter i samråd med kaplan och stiftsgårdsmusiker. Teleslinga finns i kapellet.

Stjärnholms kyrka

Oxelösunds församling ansvarar för verksamheten i den vackra 1600-talskyrkan, som ligger nära slottet och som stiftsgården och dess gäster får använda sig av.

Skaparrum

Skaparrummet i Nygården kan ta emot 15 personer och går att boka av gästande grupper för en mindre kostnad. Skaparmaterial ingår i kostnaden – akrylfärg, akvarellfärg, färgpennor, ritkol, lera m.m. Sitt vid bord och skapa eller stå vid ritväggen. Det finns även möjlighet att boka in en workshop.

Ring oss på 0155-22 27 00 så berättar vi mer, räknar på en offert eller gör en bokning!

Ring oss på0155-22 27 00 så berättar vi mer, räknar på en offert eller gör en bokning!

Kontakta oss