Barn, ungdom & läger

Välkommen till Stjärnholm med din barn-, ungdoms- eller konfirmandgrupp. Här finns boende i olika prisklasser, samlingslokaler i olika storlekar och god, KRAV-märkt husmanskost. Här finns både kyrka och kapell, och inte minst – en fantastisk miljö med nära till skog och hav, klippor och bad och möjlighet till en mängd olika aktiviteter.

I helpensionspriset ingår lunch, middag, kvällsfika, logi med lakan och handdukar (gäller ej logement) och frukost. En samlingslokal anpassad efter gruppens storlek ingår också (se våra olika samlingslokaler här). Vi har förmånliga ungdomspaket, för prisuppgift ring receptionen på 0155-22 27 00.

Kurser och läger för barn, ungdomar och konfirmander

På Stjärnholm arrangeras under året en rad kurser och läger för barn och unga, du hittar aktuell information om vad som är på gång under fliken Nyheter.

Funderar du på att besöka Stjärnholm med en barn-, ungdoms- eller konfirmandgrupp? Hör gärna av dig till stiftsgårdspedagog Cecilia Sundkvist för tips, råd och idéer! Tel. 0152-234 86, e-post cecilia.sundkvist@svenskakyrkan.se

Biorum

I annexet Nygården finns vårt biorum med biostolar för 19 personer och sittsäckar för 8 personer till. Duk och projektor med möjlighet att se film både genom dator och dvd. På andra sidan de svarta draperierna finns sköna soffor och biljardbord, dart och fotbollsspel. Biorummet lånar du gratis när du bokar in en grupp på Stjärnholm.

Skaparrum

Skaparrummet i Nygården kan ta emot 15 personer och går att boka av gästande grupper för en mindre kostnad. Skaparmaterial ingår i kostnaden – akrylfärg, akvarellfärg, färgpennor, ritkol, lera m.m. Sitt vid bord och skapa eller stå vid ritväggen. Det finns även möjlighet att boka in en workshop.

Boende

Förmånliga priser i Nygården där det finns 3 logement, 10 st trebäddsrum och 13 st tvåbäddsrum samt samlingslokaler.

Visa rum

Mat & dryck

Vi är KRAV-märkta nivå 1 och eftersträvar att i möjligaste mån använda KRAV-märkta och ekologiska råvaror samt svenskt kött.

Till bords

Se & göra

Vid och runt om Stjärnholm kan du göra allt från att bada bastu och besöka Skulpturparken till att paddla kanot eller ta en cykeltur.

Visa tips

Konfirmation

Upplev en både lärorik och rolig tid, på konfirmationsläger hos oss. Strängnäs stift ordnar ett eget läger varje år.

Konfirmation

Välkomna att kontakta oss så hjälpervi er med er bokning!

Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er med er bokning!

Till bokningen