Stiftsgården Stjärnholm

Stiftsgården Stjärnholm är en växtplats för möten. Här kan tankar och idéer födas och växa. Ha er konferens eller ert möte hos oss! Gärna med övernattning. Varva möten i moderna lokaler med avkoppling i vacker 1700-talsmiljö.

Grupparbete i biblioteket, en vandring i Skulpturparken, samarbetsövningar i teambanan eller trivsam gemenskap kring en välsmakande måltid. Livets kapell står alltid öppet för den som vill sitta ner en stund eller delta i det dagliga andaktslivet. Växtplatserna är många på Stjärnholm.

Konferens på Stjärnholms slott i Oxelösund

Möjligheterna till konferens på Stjärnholm är många.
Vi har tre olika konferenspaket:

  Dagkonferens
  Konferens med övernattning en eller två dagar
  Budgeterbjudande

Dessutom finns naturligtvis utrymme för att skräddarsy
ett paket efter egna önskemål.

Våra konferenspaket

Lokaler

På Stjärnholm finns modernt utrustade konferenslokaler, grupprum och mötesplatser anpassade för olika behov och antal deltagare. Livets kapell och Stjärnholms kyrka finns även att boka.

Hitta din lokal
Sjtjärnholm Rum

Boende

Välj mellan 1700-talsrum i slottet eller rum i lantlig herrgårdsstil i Flygeln. I annexet Nygården finns enklare, fräscha rum. Där finns även flerbäddsrum i logement, med vandrarhemsstandard.

Visa rum

Mat & dryck

Den goda, vällagade maten här på Stjärnholm är mycket omtyckt! Vi är KRAV-märkta nivå 1 och eftersträvar att i möjligaste mån använda KRAV-märkta och ekologiska råvaror i vår matlagning.

Till bords

Aktiviteter

Här finns en mängd aktiviteter – allt från teambuilding och samarbetsövningar till rekreation och kultur. Vi finns till hjälp om ni vill ha förslag eller om ni vill att vi planerar tillsammans.

Bli aktiv

Välkomna att kontakta oss så hjälpervi er med er bokning!

Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er med er bokning!

Till bokningen