Söndagsmiddag

Söndag – en dag för avkoppling med nära och kära. Låt kastrullerna stå och kom till oss, för att njuta av en måltid tillsammans.

Vi serverar söndagsmiddag varje söndag klockan 14.00-16.00 (med uppehåll under sommaren och julbordsperioden). Middagen består av varmrätt, varma grönsaker, salladsbuffé, bröd och mineralvatten/lättöl. Som avslutning kaffe och paj.

Önskas vegetariskt, laktos- eller glutenfritt alternativ, meddela det vid din bokning.

Pris: 285 kr/person. Barn under 12 år äter för halva priset.

Söndagsmiddag bokas i förväg –
ring 0155-22 27 00.

Under hösten serveras söndagsmiddag från vecka 38.

Vecka 38
Coq au vin med champinjoner, sidfläsk och ris samt broccoli (rödvinsbrässerad kyckling)

Vecka 39
Ugnsbakad regnbågslax med krispigt örttäcke, vitvinssås samt kokt potatis

Vecka 40
Fläskschnitzel med klyftpotatis, rödvinssås samt örtcrème

Vecka 41
Dillkött med kokt potatis samt glaserade morötter

Vecka 42
Helstekt fläskytterfilé provencale, råstekt potatis, vitlökssmör samt bakad tomat

Vecka 43
Oxrullader med gräddsås, potatismos samt pressgurka

Vecka 44
Senapskyckling med ris samt stekta grönsaker

Vecka 45  Fars dag
Tjälknöl med potatisgratäng, timjansky samt haricots verts
Äppeltosca med vaniljglass

Vecka 46
Ugnstekt kalkonbröst med rostade rotfrukter, gräddsås, brysselkål samt gelé

Vecka 47
Porterstek med rostad potatis, skysås, gelé samt blomkål