Konfirmationsläger på Stjärnholm sommaren 2021 – ett minne för livet!

Du som är född 2006 eller tidigare, välkommen att konfirmeras på stiftsgården Stjärnholm! Med havet och naturen inpå knutarna finns alla möjligheter till en omväxlande vistelse med många aktiviteter. Mysiga grillkvällar, fotboll eller annan sport på de stora gräsytorna, kanotpaddling och bad i havet. Konfirmationstiden brukar beskrivas som ett minne för livet. En tid av stark gemenskap och många roliga upplevelser där frågor om kärlek, tro och liv får stå i centrum.

Konfirmationslägret på Stjärnholm är uppbyggt kring tre läger; två veckoslutsläger i november 2020 och mars 2021 och sedan ett långt sommarläger under sommarlovets tre första veckor, 14 juni – 2 juli 2021. På förlägren lär vi känna varandra och gården. Lägret är ett internatläger med riksintag och hit kommer konfirmander från hela Sverige och även utlandsboende svenskar.

På konfirmationslägret får du lära dig om bibeln och kristen tro, och vi pratar mycket om vad det är att vara människa, vi jobbar med självbild, kamratskap och relationer. Du har självklart möjlighet att påverka innehållet i undervisningen så att vi tar upp frågor som är viktiga för dig.

OBS! Lägret är nu fullt men det går bra att anmäla sig till en reservplats. Läs mer här och välkommen med din anmälan senast 6 september. All info hittar du i denna länk.

Välkommen!