Konfirmationsläger 2020

Ett minne för livet – då de stora frågorna om kärlek, tro och liv får stå i centrum!

Med havet och naturen inpå knutarna finns alla möjligheter till en omväxlande vistelse, med många aktiviteter. Mysiga grillkvällar i kåtan, fotbollsspel på de enorma gräsmattorna, kanotpaddling eller bad i havet. Konfirmationstiden brukar beskrivas som ett minne för livet – en milstolpe – då de stora frågorna om kärlek, tro och liv får stå i centrum. Men kanske allra främst ett bestående minne av stark gemenskap, nya vänner, många skratt och din egen upplevelse av Gud. Lek varvas med allvar och utflykter varvas med andakter och samtal om Gud.

Gemenskap och kamratskap är värdeord för oss. På konfirmationslägret får du lära dig om bibeln och kristen tro och innehållet i undervisningen har du chans att påverka så att vi tar upp frågor som är viktiga för dig.

Att konfirmeras på Stiftsgården Stjärnholm innebär att du deltar på tre läger; det första lägret är 18-20 oktober 2019, det andra är 27-29 mars 2020 och sommarlägret är 15 juni-4 juli 2020. Välkommen till en tid med stark gemenskap, nya vänner, många skratt och din egen upplevelse av Gud!

Läs mer här och anmäl dig senast 18 september 2019