Allhelgonalägret

Känn ingen oro

Allhelgonalägret är lägret för dig som är ung i kyrkan. Här får du tillfälle att lära känna nya människor, vara kreativ samt tala om och leva i tro. Det är ett populärt läger som funnits i många år och brukar locka över 100 ungdomar från hela Strängnäs stift. Välkommen du med!

I år är temat ”Känn ingen oro”, att Gud alltid är med oss både i vår oro, men även i vår glädje. Livet är en berg- och dalbana, och tillsammans är vi starkare med Gud vid vår sida. I en gemenskap med dig vill vi diskutera och skratta, göra minnen och skapa ett härligt läger!

Allhelgonalägret vänder sig till dig som är född år 2008 eller tidigare. Grupper av ungdomar som kommer från sin församling ska ha med sig en församlingsledare. Om det finns funderingar eller frågor kring detta kontakta Daniel Brodén.

För att så många som möjligt ska kunna vara med på lägret, är det en förutsättning att man delar rum. I särskilda fall och om det finns utrymme så kan vi göra undantag i samråd med församlingsledare.

Tid och plats:
1-4 november
Incheckning från kl. 14.30. Lägret avslutas ca kl. 12.00 (Ingen lunch utan det kommer att vara en rejäl brunch kl.10.00)
På stiftsgården Stjärnholm.

Kostnad:
1200 kr för ungdomar
3000 kr för församlingsledare

Vi fakturerar församlingen efter lägret.

Kontakt:
För frågor gällande lägret kontakta Daniel Brodén
För frågor gällande anmälan kontakta Josefin Bredberg

Anmälan här senast 1 oktober