Allhelgonaläger

Allhelgonalägret är lägret för dig som är ung i kyrkan. Här får du tillfälle att lära känna nya människor, vara kreativ samt tala om och leva i tro. Det är ett populärt läger som funnits i många år och brukar locka drygt 100 ungdomar från hela Strängnäs stift. Välkommen du med!

I år är temat på lägret Ljuset lyser i mörkret, ett bibelord hämtat från Johannesevangeliet 1:5. Under årets läger kommer vi att rikta oss mot livet och döden, hoppet och misstron, godheten och ondskan. Med andra ord kommer du att få möta kontraster som passar väl in under allhelgonahelgen. Tillsammans med dig vill vi diskutera och skratta, göra minnen och skapa ett härligt läger!

Allhelgonalägret vänder sig till dig som är född år 2003 eller tidigare. Grupper av ungdomar under 18 år ska gärna ha med sig en anställd från  sin församling, men detta är inget krav. Om församlingen inte har möjlighet att skicka med en anställd ledare ber vi er kontakta oss!

Tid och plats: 31 oktober – 3 november på Stiftsgården Stjärnholm.

Kostnad: 
Logement i Nygården: 600 kr/deltagare
Dubbel/3-bäddsrum i Nygården: 900 kr/deltagare
Dubbel/3-bäddsrum i Slottet: 1 200 kr/deltagare

Rummen fördelas i den ordning anmälningarna kommer in. Ledare bor i anslutning till sina ungdomar. Kostnaden för varje deltagare är kraftigt subventionerad genom bidrag från Strängnäs stift.

Kontakt: Om du har frågor, kontakta distriktsledamot Jonathan Lind, jonathan.lind@skus.se, tel 073-695 51 26 eller vice ordförande Sara Lindholm, sara.lindholm@skus.se, tel 072-309 15 51.
Om du har frågor om anmälan eller boende, kontakta Anna-Maija Junnila, anna-maija.junnila@svenskakyrkan.se

Anmälan: Anmäl dig/gruppen via formuläret här senast 1 oktober.