Allhelgonaläger – En tid att läka

Allhelgonalägret är lägret för dig som är ung i kyrkan. Här får du tillfälle att lära känna nya människor, vara kreativ samt tala om och leva i tro. Det är ett populärt läger som funnits i många år och brukar locka över 100 ungdomar från hela Strängnäs stift. Välkommen du med!

I år är temat på lägret ”En tid att läka”, detta efter att många har gått igenom en tuff period de senaste åren. En tid att läka för oss själva, vår jord, de som står oss närmast och de vi inte känner till. Att läka behöver vi alla göra ibland och tillsammans med dig vill vi diskutera och skratta, göra minnen och skapa ett härligt läger!

Tid och plats
Start: Onsdag 2 november med start kl 14.30
Slut: Lördag 5 november kl 12.00 (ej lunch, det kommer att vara en rejäl brunch kl 10.30)
Stiftsgården Stjärnholm

Kostnad
1 000 kr för ungdomar
2 995 kr för församlingsledare

Övrig information
Allhelgonalägret vänder sig till dig som är född 2007 eller tidigare. Grupper av ungdomar som kommer från sin församling ska ha med sig minst en församlingsledare. Om det finns funderingar eller frågor kring detta, kontakta Daniel Brodén, se kontaktinfo nedan.

Kontakt
Om du har frågor om dagarnas innehåll, kontakta Daniel Brodén, tel 0152-23450, e-post daniel.broden@svenskakyrkan.se
Om du har frågor om anmälan, avbokning, kost, boende, kontakta Josefin Bredberg, tel 0152-23487, e-post josefin.bredberg@svenskakyrkan.se

Anmälan
Anmäl er senast 30/9 via webbformulär här