Söndagsmiddag

Söndag – en dag för avkoppling med nära och kära. Låt kastrullerna stå och kom till oss, för att njuta av en måltid tillsammans.

Vi serverar söndagsmiddag mellan klockan 13.30 och 16.00. Middagen består av varmrätt, varma grönsaker, salladsbuffé, bröd och mineralvatten/lättöl. Som avslutning kaffe och hembakad bär- eller fruktpaj med vaniljsås.

Vegetariskt alternativ finns, men måste förbeställas vid bokningen. Naturligtvis har vi även laktos- och glutenfria alternativ. Meddela oss vid bokningen!

Pris per person: 185 kr
Barn under 12 år:
halva priset

Söndagsmiddag bokas i förväg – ring 0155-22 27 00.

Varmt välkomna!

Vecka 2                                                                                                                 Stiftsgårdstek med skysås, gelé och kokt potatis samt gröns
Vecka 3
Ugnsstekt Kalkonbröst med gräddsås,gelé rostad potatis och grönsaker
Vecka 4
Rostbiff med pickles, skysås och potatisgratäng 
Vecka 5                                                                                        
Ugnsstekt Laxfilé med räkmajonaisé ,gröna ärtor och koktpotatis
Vecka 6
Skinkstek med timjanskysås rostad potatis och grönsaker samt äppelmos
Vecka  7
Helstekt Ungtupp med gräddsås ,koktpotatis och grönsaker
Vecka  8
Helstekt Fläskfilé med brynta champinjoner och bearnaisésås samt stektpotatis
Vecka  9
Porterstek med skysås koktpotatis ,gelé och hemgjord pressgurka
Vecka  10
Söndagsstek på fransyska med madeirasås, brysselkål och koktpotatis
Vecka  11
Helstekt Fläskytterfilé med svampsås och rostadpotatis ,gelé.
Vecka  12
Kalvstek med dragongräddsås ,råstektpotatis och grönsaker

Meny


Vecka 8

Helstekt ungtupp med gräddsås, kokt potatis och grönsaker

Vecka 9 

Helstekt fläskfilé med brynta champinjoner, bearnaisesås samt stekt potatis

Vecka 10

Slottsstek med skysås, kokt potatis, gelé och hemgjord pressgurka

Vecka 11

Söndagsstek på fransyska med madeirasås, brysselkål och kokt potatis

Vecka 12

Helstekt fläskytterfilé med svampsås, rostad potatis och gelé 

Vecka 13

Ugnsbakad laxfilé med dillmajonnäs, kokt potatis och grönsaker
eller
Lammstek med timjansky, rostad potatis och grönsaker

Vecka 14

Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor och skirat smör

Vecka 15

Kalkonbröst med gräddsås, svartvinbärsgelé, grönsaker samt rostad potatis

Vecka 16

Ugnsbakad torskrygg med rödbetor, kapris, skirat smör och kokt potatis

Vecka 17

Skinkstek med dragonsås, kokt potatis och äppelmos

Vecka 18

Kyckling Chasseur med ris samt grönsaker

Vecka 19

Nötstek med madeirasås, potatisgratäng, grönsaker och gelé

Vecka 20

Honungsbakad skinka med rostade rotfrukter och skysås

Vecka 21

Kalvfärslimpa med gräddsås, grönsaker, svartvinbärsgelé och rostad potatis