Restaurangen

Mat ska smaka. Gott. För mat är viktigt, kanske halva upplevelsen av din vistelse hos oss.

Vi gör ingen skillnad – allt ska vara så gott och så vällagat att våra gäster fylls av välbehag och har det bra tillsammans. Det lovar vi.

Till god mat hör förstås utsökta viner. I vår välfyllda vinkällare finns en dryck för varje smak. Vår matsalsansvariga ger gärna råd.

Våra matsalar
I slottet finns tre matsalar, med plats för totalt 181 gäster.

Stora matsalen med utsikt mot Stjärnholmsviken rymmer max 115 personer. Lilla matsalen, granne med örtagården har plats för 50 ätande och i Valvet, tidigare en del av slottets källare ryms 16 personer.

Frukostbuffé
Varje morgon serverar vi en gedigen och god frukostbuffé som ger en bra start på dagen. Njut av hembakat bröd, frukt och juice, ägg och bacon och slottets egen müsliblandning. Bara för att ta ett axplock! Kaffet är både rättvisemärkt och kravmärkt.

Naturligtvis har vi också laktos- och glutenfria alternativ, till dig som behöver. Säg bara till vid bokningen!

Lunchbuffé
Vår lunchbuffé står uppdukad mellan klockan 12.00 och 14.00 de flesta dagarna. Ring gärna receptionen på 0155-22 27 00 innan och boka bord.
Här finns en varmrätt som håller dig i balans hela dagen, tillsammans med stor salladsbuffé, bröd och smör. Som avslutning kaffe och kaka.  

Middag
Till kvällen serveras middag, med en eller flera rätter. Allt efter bokningspaket och säsong. Köket är normalt öppet måndag-lördag 17.00-20.00.

För våra boende gäster erbjuds en kvällens meny (med reservation vid låg beläggning). Boka gärna bord innan ankomst.

Välkommen att kontakta oss på 0155-22 27 00 eller info@stjarnholm.se.