Ungdomskörfest ”Hallelujah moment”

Välkommen till en härlig ungdomskörfest för ungdomskörer i åldrarna 14-25 år (med medföljande ledare). Ledare är Birgitta Rosenqvist Brorson och Linnéa Brorson.

Att sjunga är roligt. Att sjunga många tillsammans är ännu roligare. Då uppstår det vi kallar ”Hallelujah moment”. Därför har vi valt att kalla vårens ungdomskörfest just så!

Sången kommer att ledas av Birgitta Rosenqvist Brorson. Linnéa Brorson kommer att vara med och ge tillfälle att få röstcoachning bland annat i någon av de olika workshops som erbjuds under helgen. Vi kommer att sjunga vid helgsmål i Livets kapell på Stjärnholm och avslutar med en härlig, musikfylld mässa i S:t Botvids kyrka i Oxelösund, kl 11.00 på söndagen.

Exempel på workshops som erbjuds under helgen

  • Fråga prästen
  • Tonbildning (med Linnéa Brorson)
  • Skrivarverkstad
  • Dans

Ledare

Musikalisk ledare är Birgitta Rosenqvist Brorson, som är Sveriges Kyrkosångsförbunds nationella körpedagog. Birgitta är organist, körpedagog och körledare, med en lång och gedigen erfarenhet av att jobba med körer i alla åldrar. 2008 fick hon utmärkelsen Årets barn- och ungdomskörledare av UNGiKÖR.

 

 

Medverkar gör också Linnéa Brorson, som är sångpedagog och bor i Stockholm där hon driver sitt eget företag STHLM VOICE. Linnéa är också sedan många år Sveriges Kyrkosångsförbunds Nationella Ungdomskörs ständige sångpedagog och frilansar som sång- och körpedagog i hela landet. Linnéa undervisar med teknik och sångglädje i fokus!

 

Repertoar

Under helgen kommer vi att jobba med ca 9 st körsånger, bl.a. Glädjens blomster, Bridge over troubled water och Händels Umbra mai fu. Noterna inhandlas av respektive kör.

Priser och anmälan

Ungdomskörfesten är för ungdomskörer i åldrarna 14-25 år (med medföljande ledare).

Start fredag 20 april kl 17.00. Avslut söndag 22 april ca kl 13.00.

Pris ”all-inclusive” för hela helgen: 1 100 kr (boende i logement), 1 300 kr (2- och 3-bäddsrum).
Priset gäller såväl ungdomar som vuxna ledare.

Minst en ledare för varje kör ska finnas med, men vi ser gärna att fler ledare medföljer. Även ett mindre antal sångare från kören är mycket välkomna.

Anmälan görs senast 9 mars 2018 via e-post till: josefin.bredberg@svenskakyrkan.se
Ange körledarens kontaktuppgifter samt antalet intresserade körsångare.

Begränsat antal platser så först till kvarn!

Ladda ner informationsfolder som pdf