Barnkörläger ”Du har skapat allt!”

Följ med på ett härligt barnkörläger med sång, musik och rörelseglädje 4-5 maj! Lägret vänder sig till barn i åldern 6-12 år med sina ledare.

Medverkar gör Karin Öberg, sångpedagog med inriktning mot barnsång och med stor erfarenhet av att leda barnkörer, samt Jonas Öberg, pianist. Både Karin och Jonas jobbar som musiker och ledare för olika körprojekt i gudstjänst och konserter. De undervisar också på Mellansels folkhögskola. Vi kommer att arbeta med blandad repertoar från olika delar av världen.

Det går bra att checka in från kl 16 på fredagen den 4 maj. Middag serveras kl 17. Sedan träffas alla och påbörjar musicerandet tillsammans. Kvällen avslutas med aftonbön och korvgrillning.

Under lördagsförmiddagen arbetar vi vidare med Karin och Jonas och avslutar med en konsert kl 15 på lördag eftermiddag. Bjud gärna med familjen på den! Fika ingår för dem som deltagit på lägret, men övriga ber vi ta med egen fikakorg.

Kostnad 

815 kr för barn och 915 kr för medföljande ledare.
Vid avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras hela avgiften, vid styrkt sjukdom debiteras 10% av avgiften. Vid förhinder att delta kan platsen överlåtas.
Kursavgiften faktureras av Strängnäs stift i efterhand.  

Kontaktperson

Om du har frågor, ta kontakt med stiftsgårdsmusiker Lisbeth Strand Järpehag, tel 0152-234 84 eller lisbeth.strand.jarpehag@svenskakyrkan.se

Anmälan 

Anmäl dig via länken senast den 28 mars 2018