Söndag – en dag för avkoppling med nära och kära. Låt kastrullerna stå och kom till oss, för att njuta av en måltid tillsammans.
Vi serverar söndagsmiddag mellan klockan 13.30 och 16.00. Middagen består av varmrätt, varma grönsaker, salladsbuffé, bröd och mineralvatten/lättöl. Som avslutning kaffe och hembakad bär- eller fruktpaj med vaniljsås.
Vegetariskt alternativ finns, men måste förbeställas vid bokningen. Naturligtvis har vi även laktos- och glutenfria alternativ. Meddela oss vid bokningen!
Pris per person: 185 kr
Barn under 12 år: halva priset
Söndagsmiddag bokas i förväg – ring 0155-22 27 00.
Varmt välkomna!
Meny
Vecka 9
Helstekt fläskfilé med brynta champinjoner, bearnaisesås samt stekt potatis
Vecka 10
Slottsstek med skysås, kokt potatis, gelé och hemgjord pressgurka
Vecka 11
Söndagsstek på fransyska med madeirasås, brysselkål och kokt potatis
Vecka 12
Helstekt fläskytterfilé med svampsås, rostad potatis och gelé
Vecka 13
Ugnsbakad laxfilé med dillmajonnäs, kokt potatis och grönsaker
eller
Lammstek med timjansky, rostad potatis och grönsaker.
Vecka 14
Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor och skirat smör.
Vecka 15
Kalkonbröst med gräddsås, svartvinbärsgelé, grönsaker samt rostad potatis.
Vecka 16
Ugnsbakad torskrygg med rödbetor, kapris, skirat smör och kokt potatis.
Vecka 17
Skinkstek med dragonsås, kokt potatis och äppelmos.
Vecka 18
Nötstek med madeirasås, potatisgratäng, grönsaker och gelé.
Vecka 19
Kyckling Chasseur med ris samt grönsaker.
Vecka 20
Honungsbakad skinka med rostade rotfrukter och skysås.
Vecka 21
Kalvfärslimpa med gräddsås, grönsaker, svartvinbärsgelé och rostad potatis.